Tilaa toimittajat & viestinnän ammattilaiset avuksesi!

 

Tue Vostokia tilaamalla meiltä yrityksellesi, yhdistyksellesi tai tapahtumallesi viestintäpalveluita. Vaikka olemmekin lähes ammattilaisia, hoidamme tarvitsemanne viestintäpalvelut reilusti opiskelijahintaan.

 

Osaamme:

  • Kirjoittaa ja valokuvata
  • Oikolukea ja editoida
  • Julkaista verkossa
  • Twiitata, buukata ja instagrammata, eli huolehtia näkyvyydestäsi sosiaalisessa mediassa

 

Ainejärjestömme jäsenet osaavat myös yhtä sun toista muuta kielenkääntämisestä tapahtumatuotantoon, joten ota rohkeasti yhteyttä. Lähetä sähköpostia viestintäministerillemme osoitteeseen pitkaranta.pilvi.p(at)student.uta.fi ja kerro lyhyesti, miten voimme auttaa. Teemme sinulle tarjouksen.

 

Ainejärjestön jäsenet tekevät työn talkootyönä. Tuotto käytetään ainejärjestön koulutus- ja vapaa-ajan tilaisuuksien järjestämiseen.

Tue meitä!

 

Taitavat toimittajat ja viestintäalan ammattilaiset tulevat tietenkin Tampereelta!

Opinahjossamme Tampereen yliopistossa on jo vuosikymmenten ajan koulutettu arvostettuja alan ammattilaisia. Haluammekin nyt saattaa näpsäkämmin yhteen työn tarjoajat ja sitä etsivät.

Ainejärjestömme sähköpostilistan kautta tavoitat lähes 400 nykyistä ja entistä viestinnän opiskelijaa. Osa meistä on ehtinyt jo kiinni työelämään, mutta harva sanoo uusille haasteille ei.

Työpaikkailmoituksen, oli kyse sitten kesätyöstä tai pidemmästä pestistä, välittäminen jäsenillemme on yksinkertaista. Lähetä hakukuulutus osoitteeseen vostok-hallitus (at) uta.fi, niin välitämme sen eteenpäin. Huomaathan kuitenkin, että emme välitä jäsenillemme eteenpäin palkattomia työtarjouksia.

Näin tuet meitä

1. Viestintäpalvelut

Jäsenemme toteuttavat talkootyönä yrityksille ja yhdistyksille erilaisia pieniä viestintäprojekteja. Palkkiot käytetään koulutus- ja vapaa-ajan tilaisuuksien järjestämiseen.

2. Valmennuspäivä

Ainejärjestömme järjestää joka vuosi Tampereelle journalistiikkaa opiskelemaan hakeville valmennuspäivän. Valmennuspäivän tuotolla rahoitamme järjestömme toimintaa. Valmennuspäivästä ja itseopiskelumateriaaleista voi esittää kysymyksiä Elina Nissiselle nissinen.elina.k (at) student.uta.fi. 

3. Opiskelijahaalarit

Haluatko mainostaa haalareissamme? Uudet opiskelijamme myyvät syyskuusta alkaen mainostilaa neonoransseissa opiskelijahaalareissaan. Tuotoilla katetaan haalarien hankkimiskulut. Haalarimainoksista voit laittaa sähköpostia Vostokin hallitukselle osoitteeseen vostok-hallitus(at)uta.fi. 

4. Gonzo

Haluatko mainostaa ainejärjestölehdessämme Gonzossa? Ota yhteyttä markkinointiministeriimme Johannes Blomiin (blom.johannes.h (at) student.uta.fi).