Vostokin vuosijuhla lauantaina 11. helmikuuta

Vostokin perinteinen vuosijuhla järjestetään lauantaina 11. helmikuuta Tampereella Cumulus Hotel Pinjan Olympia-salissa (kuten myös viime vuonna).

Vuosijuhla alkaa kello 18:30. Ennen juhlaa pidetään Vostok ry:n vuosikokous, joka alkaa kello 17 ja kestää reilun tunnin. Jokainen Vostokin jäsen on erittäin tervetullut kokoukseen. Kokouksessa mm. käydään läpi Vostokin vuosikertomus.

Jos et tule vuosikokoukseen, paikalle voi saapua kello 18, ja ruokailu alkaa kello 18:30. Iltaan sisältyy aivan uskomattoman hyvää ohjelmaa ja vuoden paras -äänestyksen tulosten julistus!

Ilmoittaudu vuosijuhlaan Aino Sepposelle sähköpostilla. Kun ilmoittaudut, kerro tuletko yksin vai kaksin, oletko kenties kasvissyöjä tai onko sinulla allergioita. Kun ilmoittaudut, maksa myös juhlan osallistumismaksu.

Onnistuneeseen ilmoittautumiseen vaaditaan siis sekä suoritettu maksu että sähköposti-ilmoittautuminen! Vuosijuhlan osallistumismaksu suoritetaan Vostokin tilille 573226-20051862. Maksaessa käytetään viitenumeroa, viestikenttään EI PIDÄ KIRJOITTAA MITÄÄN.

Hinta on jäsenille 30 euroa. Jäsenet maksavat viitenumerolla 107. Ei-jäsenille hinta on 32 euroa, ja se maksetaan viitenumerolla 110. Jos Vostokin jäsen tuo mukanaan avecin (joka ei ole Vostok), hän maksaa 32 euroa viitenumerolla 107. Eräpäivä on perjantaina 3.2.2012.

Hinta sisältää ruoan lisäksi juhlapaikan vuokran, juhlan ohjelman ja vuosijuhlabändin keikan. Kaikkien, jotka vuosijuhlaan haluavat osallistua, on maksettava osallistumismaksu.

Pukukoodi on miehillä tumma puku ja naisilla coctail-puku tai iltapuku.

Vuosijuhlan Facebook-tapahtuma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *