Unelmoitko opiskelupaikasta Tampereen yliopistossa? Me autamme!

Vostok järjestää vuosittain valmennuspäivän, jossa kerromme journalistiikan ja viestinnän pääsykokeeseen osallistuville parhaat tärpit aineistosta ja annamme vinkkejä tehtävissä onnistumiseen. Valmennuspäivän järjestävät ensimmäisen vuoden opiskelijat, joille pääsykoe on tuoreessa muistissa.

Tänä vuonna valmennuspäivät järjestetään Tampereen lyseon lukiossa (F. E. Sillanpään katu 7) perjantaina 21.04.2017 klo 12-18 ja lauantaina 22.04.2017 klo 12-18. Molempien päivien sisältö on sama.

Valmennuspäivän hinta on 40 euroa (sis. itseopiskelumateriaalit). On myös mahdollista tilata pelkät itseopiskelumateriaalit. Itseopiskelumateriaalipaketin hinta on 20 euroa.

Valmennuspäivään voi ilmoittautua sähköpostitse Lala Ylitalolle osoitteeseen ylitalo.lala.s (at) student.uta.fi tai viereisellä lomakkeella. Itseopiskelupaketin voi tilata samasta osoitteesta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 16.04. Ilmoittautuminen on sitova. Kerro ilmoittautumisviestissäsi nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Ilmoittautumisen jälkeen saat päivän tarkemman aikataulun ja maksuohjeet.

Osallistu tapahtumaan myös Facebookissa, siellä tiedotamme mahdollisista muutoksista ja muusta ajankohtaisesta päivään liittyen.

Kiinnostuitko?

HUOM! Lomake on väliaikaisesti poissa käytöstä. Jos olet kiinnostunut tilaamaan vuoden 2017 pääsykokeeseen valmentavat itseopiskelumateriaalit, laita viesti suoraan osoitteeseen ylitalo.lala.s@student.uta.fi. Kiitos!

Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä!