Haaveiletko journalistiikan opiskelusta Tampereen yliopistossa? Kiinnostaako sinua toimittajan ura?

Vostok järjestää pääsykokeeseen preppaavan valmennuspäivän, jossa käydään ensimmäisen vuoden opiskelijoiden avulla pääsykoemateriaalit läpi. Lisäksi jaamme omat tärppimme ja vinkkimme itse koetilanteeseen.

Lisää valmennuspäivästä, pääsykokeesta ja journalistiikan opiskelusta voit lukea Vostokin blogista.

Huomaathan, että viestinnän opintosuuntien muutoksista johtuen journalistiikan ja puheviestinnän pääsykokeet järjestetään tänä vuonna erikseen. Tämä ilmoittautuminen koskee VAIN JOURNALISTIIKAN OPINTOSUUNNAN pääsykoevalmennusta. Puheviestinnästä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä puheviestijöiden Reettorit ry:hyn, sillä valmennuspäivä ei valmenna enää puheviestintään hakevia!

Ilmoittautuminen valmennuspäivään on sitova! Perimme ilmoittautumisesta valmennuspäivän maksun, vaikka et pääsisi osallistumaan. Myös itseopiskelupaketin tilaaminen on sitova ja perimme myös siitä maksun, vaikka ilmoittaisit myöhemmin, ettet haluakaan pakettia. Valmennuspäiväilmoittautuminen sulkeutuu 9. huhtikuuta tai aiemmin päivien täyttyessä. Itseopiskelumateriaaleja voi tilata myöhemminkin.

Vuoden 2019 valmennuspäivät järjestetään 12. ja 13. huhtikuuta. Valmennuspäivät ovat identtiset, joten voit valita sinulle sopivan päivän. Valmennuspäivän hinta on 40 euroa (sis. itseopiskelumateriaalit). Myös pelkkien itseopiskelumateriaalien tilaaminen on mahdollista. Itseopiskelumateriaalipaketin hinta on 20 euroa.

Kiinnostuitko?

Ilmoittautuminen valmennuspäiviin on päättynyt. Itseopiskelumateriaalin voi tilata 6.5. asti.

 

Tällä lomakkeella kerättyjä tietoja käytetään valmennuspäivän järjestämiseen sekä valmennuspäivän ja itseopiskelumateriaalin laskuttamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn.

Jos et saa vahvistusviestiä materiaalipaketin tilauksesta kolmen vuorokauden kuluessa, ota yhteyttä tuutorministereihin.