Unelmoitko opiskelupaikasta Tampereen yliopistossa? Me autamme!

Vostok järjestää vuosittain valmennuspäivän, jossa kerromme journalistiikan ja viestinnän pääsykokeeseen osallistuville parhaat tärpit aineistosta ja annamme vinkkejä tehtävissä onnistumiseen. Valmennuspäivän järjestävät ensimmäisen vuoden opiskelijat, joille pääsykoe on tuoreessa muistissa. Lisää valmennuspäivästä, pääsykokeesta ja journalistiikan opiskelusta voit lukea Vostokin blogista.

Valmennuspäivän hinta on 40 euroa (sis. itseopiskelumateriaalit). Myös pelkkien itseopiskelumateriaalien tilaaminen on mahdollista. Itseopiskelumateriaalipaketin hinta on 20 euroa.

Vuonna 2018 valmennuspäivä järjestetään perjantaina 20. huhtikuuta ja lauantaina 21. huhtikuuta. Valmennuspäivän Facebook-tapahtuma löytyy täältä

Valmennuspäivään ja itseopiskeopiskelumateriaaleihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Elina Nissiseen nissinen.elina.k (at) student.uta.fi.

 

 

Kiinnostuitko?

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Vostokin valmennuspäivään tai tilata itseopiskelumateriaalin. Itseopiskelumateriaalit sisältyvät valmennuspäivän hintaan. Ilmoittautumisaika päättyy 17. huhtikuuta ja ilmoittautuminen on sitova. 

Valitse, ilmoittaudutko mukaan perjantaina 20. huhtikuuta vai lauantaina 21. huhtikuuta.