Unelmoitko opiskelupaikasta Tampereen yliopistossa? Me autamme!

Vostok järjestää vuosittain valmennuspäivän, jossa kerromme journalistiikan ja viestinnän pääsykokeeseen osallistuville parhaat tärpit aineistosta ja annamme vinkkejä tehtävissä onnistumiseen. Valmennuspäivän järjestävät ensimmäisen vuoden opiskelijat, joille pääsykoe on tuoreessa muistissa. Lisää valmennuspäivästä, pääsykokeesta ja journalistiikan opiskelusta voit lukea Vostokin blogista.

Valmennuspäivän hinta on 40 euroa (sis. itseopiskelumateriaalit). Myös pelkkien itseopiskelumateriaalien tilaaminen on mahdollista. Itseopiskelumateriaalipaketin hinta on 20 euroa.

Vuonna 2018 valmennuspäivä järjestetään perjantaina 20. huhtikuuta ja lauantaina 21. huhtikuuta. Valmennuspäivän ohjelma alkaa kumpanakin päivänä klo 12. Päivä päättyy noin kello 18. Valmennuspäivän Facebook-tapahtuma löytyy täältä

Valmennuspäivä on maksettava ennen päivään osallistumista. Huomaathan, että maksaessasi osallistumismaksun vasta eräpäivänä, maksu ei välttämättä ole järjestäjien tiedossa valmennuspäivään mennessä. Valmistaudu tällöin todistamaan maksusi järjestäjille ottamalla esim. näyttökuva tilisiirrosta.

Mikäli maksua ei ole suoritettu ennen valmennuspäivää, rahat peritään paikan päällä. 

Valmennuspäivään ja itseopiskeopiskelumateriaaleihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Elina Nissiseen nissinen.elina.k (at) student.uta.fi.

 

 

Kiinnostuitko?

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Vostokin valmennuspäivään tai tilata itseopiskelumateriaalin. Itseopiskelumateriaalit sisältyvät valmennuspäivän hintaan. Valmennuspäiväilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit yhä tilata itseopiskelumateriaalit tämän lomakkeen kautta.