Vostokin sähköpostilista on yksi ainejärjestön tärkeimpiä viestintäkanavia. Vostokin oman sähköpostilistan lisäksi jäsenien kannattaa liittyä Vicon postituslistalle. Tamyn ylläpitämät sähköpostilistat löytyvät täältä.

 

Vostokin sähköpostilista

Vostokin sähköpostilista on tarkoitettu ainejärjestön jäsenille. Kaikkien jäsenien olisi hyvä kuulua listalle. Listalle välitetään viikottain tietoa tapahtumista, työtarjouksia ja opiskeluun ja yliopistoon liittyvistä asioista sekä paljon muuta! Pystyt myös itse lähettämään viestejä sähköpostilistalle valitsemalla vastaanottajaksi vostok [at] uta.fi. Käytä kuitenkin valtaasi harkiten – kukaan ei halua sähköpostinsa täyttyvän spämmiviesteistä.

Listalle liitytään laittamalla sähköpostia osoitteeseen owner-vostok [at] uta.fi. Sähköpostin otsikoksi voi laittaa esimerkiksi ”sähköpostilista”. Kirjoita viestikenttään nimesi ja se sähköpostiosoite, jonka haluat liitettävän sähköpostilistalle.

Myös listalta eroaminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen owner-vostok [at] uta.fi. Laita tällä kertaa otsikoksi esimerkiksi ”listalta eroaminen”. Kirjoita viestikenttään nimesi ja se sähköpostiosoite, joka on listalla.

Sähköpostilistat päivittyvät tuni.fi-muotoon myöhemmin tänä vuonna.

Vicon sähköpostilista

Viestintätieteiden tiedekunnan kattojärjestön Vicon sähköpostilistalle välitetään esimerkiksi Vicon kokousten pöytäkirjat.

Vicon listalle liitytään lähettämällä osoitteeseen listserv@uta.fi viesti ”SUBSCRIBE VICO-LISTA Etunimi Sukunimi”. Viestin otsikkorivi jätetään tyhjäksi.

 

Hämmentääkö? Kysy apua Vostokin viestintäministeriltä.