Yleiset urheilutapahtumat

Vostok urheilee paljon ja monipuolisesti. Perinteeksi muodostuneet urheilutapahtumat, kuten syys- ja kevätsamoilu, järjestetään vuosittain, mutta mukaan mahtuu myös monia uusia lajikokeiluja, kuten tankotanssia. Urheiluministeriö on erittäin uteliasta sorttia, joten meille voi rohkeasti ehdottaa kaikkea uutta ja kummallista.

Atalpa ja Unipoli Sport

Yliopiston arkipäiväisin liikunta tapahtuu liikuntatalo Atalpalla. Edullisen kausimaksun hinnalla on tarjolla laidasta laitaan ryhmäliikuntatunteja, palloiluvuoroja ja nimelliseen lisähintaan myös laadukkaita liikuntakursseja. Atalpan maksu oikeuttaa myös Tampereen ammattikorkeakoulun ja Tampereen teknillisen yliopiston liikuntatarjonnan hyödyntämiseen. Maksun maksettuasi voit siis käydä vaikkapa salilla Hervannassa.

Vostokin Dynamo

Dynamo on Vostokin yleisliikunnallinen urheiluseura, jonka nimissä pelataan niin jalkapalloa, sählyä, pesäpalloa kuin lukuisia muitakin lajeja. Dynamon punaisiin on tervetullut jokainen ainejärjestömme väriä tunnustava opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Kannustus ja yhteishenki ovat ainutlaatuisia, eikä pelikentällä katsota kieroon, vaikka pallo ei tiukasti hallussa pysyisikään. Dynamon menoa voi seurata nyt myös Twitterissä! Dynamon punaisia pelipaitoja tilataan tarvittavan ajan välein. Vostokin käytössä on Atalpalla kaksi viikoittaista sählyvuoroa, joiden lisäksi jäsenemme voivat hyödyntää kaikkia yleisiä lajivuoroja.

Sählyvuorot:

  • Katso tilakalenterista!

Katso myös:

Lisätietoja Vostokin ja yliopiston liikunta- ja urheilutoiminnasta saat Vostokin urheiluministereiltä.