Hallituksen kokous 12.1.2012

Vostok ry:n hallituksen kokous

12.1.2012, Harjoitustoimitus, Tampereen yliopisto

Pöytäkirja 12.1.2012 doc-tiedostona

1. Kokouksen avaus

Puheenjohtaja Anu Kerttula avaa kokouksen kello 18:05

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokouksessa paikalla puheenjohtaja Anu Kerttulan lisäksi kaikki 15 ministeriä: Aino Sepponen, Ella Mikkola, Iida Tikka, Juuso Määttänen, Laura Hallamaa, Mari Uusivirta, Miila Norros, Mikko Gynther, Minna Ohtamaa, Minni Soverila, Sanna Heinonen, Susanna Kosonen, Tiia-Maria Taponen, Timo-Pekka Heima

Mukana myös Outi Koivu, Malla Murtomäki, Laura Hakalisto, Riina Rinne, Karla Kempas, Viivi Koivu ja Anna-Sofia Nieminen

3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Pöytäkirjan tarkastajiksi ehdotettiin ja valittiin Minna Ohtamaa ja Susanna Kosonen

4. Esityslistaan lisätään hallituksen virkistäytymisilta..

5. Ilmoitusasiat

KV-info oli tänään ja osallistujia oli enemmän kuin koskaan parhaimmillaan vaihtoasiota kuunteli 40 ihmistä. Puhujina olivat Päivi Lukin, Noora Maja ja Tuija Rantanen

Uudet vaihto-oppilaat saapuivat vuoden alussa. Anu Kerttula antaa erityiskiitosta siitä, miten hienosti kv-tutoreiden informoiminen on sujunut.

6. Talousasiat

Tilinpäätös on aloitettu ja lähes valmis. Tarkat numerot Mari Uusivirta ilmoittaa seuraavassa kokouksessa. Aikaisempaan vuoteen nähden olemme karkeasti arvioiden 2000 euroa miinuksella. Ei naureskeltu matkalla pankkiin.

Timo-Pekka Heimalle myönnetään 54 euroa nettisivujen ylläpitämiseksi.

Kv-infon kestityksiin on anottu 10 euroa Facebookissa. Sama summa myönnetään myös virallisessa kokouksessa.

Ella Mikkola haluaisi kehystää Nordenstrengin jäädytetyn pelipaidan Harkkarin seinälle.

Anu Kerttula ylitti sovitun kokousruokabudjetin 45 sentillä.Summa myönnetään.

7. Tapahtumat

Vuosijuhlan varausmaksu on maksettu 1000 euroa. Koko vuokra saleineen ja ruokineen tulee olemaan noin 2500 euroa. Vuosijuhlalipun hinta korotetaan yhteistuumin 30 euroon per Vostok ry:n jäsen ja 32 euroon per ei-jäsen. Bänditreenit ovat alkaneet.

Vielä tekemättä: Avustuskohteen päättäminen, ilmoittautumisen aloittaminen, Vuoden paras -äänestyksen käynnistäminen Harkkarissa.

Haalarimerkeissä on ongelmia yhteydenpidossa Merkillinen.fi:n kanssa. Minni Soverila järjestelee.

Idols karaoke järjestetään 26.1.2012 Mekong karaokebaarissa.

8. KoPo-sektorin kuulumiset

Kuvajournalistien kansainvalisessä vaihto-oikeudessa on isoja puutteita. Kuvajournalistit eivät pääse vaihtoon, sillä heillä ei ole tarjota englanninkielisiä kursseja vastaavasti Suomeen tuleville vaihto-oppilaille. Vostokin kansainvälisyysosasto ottaa yhteyttä Seppäseen ja Männistöön ja hakevat rauhanomaista ratkaisua. Jos Keskustelulla ei saada tuloksia niin Iida Tikka ja Susanna Kosonen kirjoittavat avoimen kirjeen tai jutun Aviisiin tai Journalistiin.

Keskustelussa vedotaan erityisesti siihen, että uuden tieteenalayksikön toimintasuunnitelmaan on kirjattu kansainvälisyys ja kansainvälisiä opintoja kuuluu kandidaatin tutkintoon 10 opintopisteen verran.

9. Muita asioita

Susanna Kosonen haluaa tuoda vaihto-opiskelijat Doorikseen yhteisiin tiistai Dooris-bileisiin muiden Vostokin opiskelijoiden kanssa. Yhteinen baari-ilta olisi molemmille osapuolille helppo tapa tutustua toisiinsa ilman järjestettyä ohjelmaa. Vaihtarit voitaisiin kasata ensin yhteen vaihtari-etko periaatteella, joka olisi, toisin kuin tutor-etkot, avoinna kaikille halukkaille.

Laura Hallamaa järjestelee hallituksen vuosijuhlavideon tekoa. Mukana auttavat Ella Mikkola, Susanna Kosonen, Minni Soverila ja Anu Kerttula. Video kuvataan maanataina 23.1.2012

Liikuntaa Hangessa tapahtumaa järjestää Mikko Gynther yhdessä bileministeriön kanssa. Ohjelmassa olisi alustavasti: Lumilinnan rakentamista, veistoskilpailu, lumisotaa ja luistelua. Tapahtuma järjestettäisiin 31.1.- 2.2. välisenä aikana.

Hallituskähmintä järjestetään ensi viikolla 18.1.2012, jonka jälkeen mennään perinteiselle kähmintäkaljalle. Tämänpäiväiseen kokoukseen on ilmaantunut jo useita hallituspaikoista kiinnostuneita opiskelijoita.

Virkistäytymisillasta järjestetään äänestys Facebookissa, sillä sopu ei syntyntynyt hallituksen kjokouksessa. Virkistysilta järjestetään alustavasti viikolla 5, 1.2.12

Minni Soverila ehdottaa Facebook-keskustelujen taltioimista myös fyysiseen muotoon, ja esimerkiksi printtien lisäämistä hallituksen pöytäkirjoihin. Ehdotusta kannatetaan yleisesti.

Jokaisen hallituksen jäsenen tulee toimittaa puheenjohtaja Anu Kerttulalle selostus omista hallitustoimistaan viimeistään 15.1.2012.

10. Seuraava kokous järjestetään tiistaina 24.1.2012 kello 18:00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *