CMT-yksikön pulkankääntäjäiset tiistaina 21. helmikuuta

Silmänkääntäjän pulkankääntäjäis-perinnettä jatketaan nyt koko CMT-yksikön voimin! Tervetuloa sinä Vostokin, Silmänkääntäjän, Nätyn tai Reettoreiden jäsen! Laskiaistiistaina 21.2.2012 keräämme uljaan joukkomme yhteen aloittaen illan valloittamalla Järvensivun pulkkamäen (Tavintie 7), josta siirrymme Sorin saunatiloille (Vuolteenkatu 20) saunomaan ja viettämään iltaa.

Klo 15.45 on yhteislähtö yliopiston aulasta pulkkamäkeen, jonne on siis vain viitisen minuutin kävelymatka! Voit myös tulla paikalle oman aikataulusi mukaan. Pulkkia meillä olisi käytössä kymmenisen kappaletta, joten halutessasi voit ottaa omasi mukaan.

Klo 18 meille aukeavat Sorin saunan ovet, joten suunnatkaamme sinne suoraan pulkkamäestä. Paikan päällä on hyvän seuran ja fiiliksen lisäksi tarjolla lämmintä mehua sekä pullaa, sekä hieman muuta naposteltavaa. Ota myös mukaan kolikko tai pari (meillä ei käy kortti!), jos haluat pizzaa – rajallisen budjetin vuoksi katamme näin valmistuskulut. Vostok kuitenkin tarjoaa pullat ja mehut!

Puolen yön maissa siirtykäämme jatkamaan Dorikseen! Eli ota halutessasi omat virvoike-eväät mukaan. Tapahtuman tiedot Facebookissa.